το δίπορτο | Εκδηλώσεις

Το δίπορτο είναι ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι όπου μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε σας σκέψη και επιθυμία ώστε να κάνουμε πραγματικότητα τον γάμο, τη βάπτιση των ονείρων σας. Κλασσικός ή μοντέρνος, mini mal ή ρομαντικός, όπως έχετε φανταστεί αυτή την ξεχωριστή μέρα, στο δίπορτο σχεδιάζουμε με πολύ διάθεση κάθε λεπτομέρεια για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα με ενιαία αισθητική και ξεχωριστό κάθε φορά ύφος.

Ελάτε σ΄ένα μαγευτικό ταξίδι με όμορφες χειροποίητες δημιουργίες έτοιμες να μεταμορφώσουν την εκδήλωσή σας σε ότι πιο όμορφο έχετε ονειρευτεί.

Η Πέπη και ο Δημήτρης δημιουργούν και κατασκευάζουν χειροποίητες μπομπονιέρες, λαμπάδες βάπτισης, βιβλία ευχών, μοναδικά ζωγραφιστά κουτιά, προσκλητήρια και μαρτυρικά φιλοτεχνημένα από εμάς στο ίδιο μοτίβο και ότι χρειάζεται η διακόσμηση του χώρου που θα διεξαχθεί η εκδήλωσή σας.

Επίσης θα βρείτε πλούσια γκάμα χειροποίητων δώρων για τον κουμπάρο ή γούρια και κοσμήματα για τους φίλους σας, πάντα με την προσωπική καλλιτεχνική μας σφραγίδα.

Χαρακτηριστικό των δημιουργιών μας είναι η άριστη κατασκευή, τα όμορφα ζωντανά χρώματα, και η συνέπεια στον χρόνο παράδοσης.