Πέτρα και ξύλο, μέταλλο και ύφασμα, πινέλα και σκαρπέλα, οικογένεια και αγάπη για την τέχνη.

Αυτό είναι το δίπορτο για μας και σας καλούμε να το γνωρίσετε.

Είμαστε ο Δημήτρης και η Πέπη και το δίπορτο είναι το δικό μας εργαστήρι χειροποίητης δημιουργίας. Με έδρα τη Μακρινίτσα Πηλίου, ήδη από το 1987, και με βασικά μας εργαλεία το μεράκι, τη φαντασία και τα χέρια μας, το δίπορτο αποτελεί τη δική μας πρόταση στο χώρο του χειροποίητου αντικείμενου και της αισθητικής παρέμβασης στη διακόσμηση και στο art of living.

Ξεκινώντας από την προσωπική μας ανάγκη για έκφραση και δημιουργία και θέλοντας να μοιραστούμε με το κοινό και τους φίλους μας τις ιδέες και την έμπνευσή μας, δημιουργούμε και εμπορευόμαστε αντικείμενα που μπορούν να προσφέρουν στην καθημερινότητά σας μικρές στιγμές πολυτέλειας και χαράς.

Και αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος του δικτυακού μας ιστότοπου: να δημιουργήσουμε παρέα τα πιο όμορφα χειροποίητα αντικείμενα.

Βασιζόμενοι αποκλειστικά στα δικά μας σχέδια, κατασκευάζουμε μια σειρά αντικειμένων για τον άνθρωπο και το χώρο του: κοσμήματα, χειροποίητα ζωγραφισμένες μπλούζες και τσάντες, σαγιονάρες και υποδήματα, δερμάτινα πορτοφόλια, καπνοσακούλες και ταμπακιέρες αλλά και πρωτότυπα χρηστικά ξυλόγλυπτα αντικείμενα που περιλαμβάνουν από ξύλινα τάβλι και επιτοίχια και επιτραπέζια διακοσμητικά μέχρι και επί παραγγελία χειροποίητες ταμπέλες μικρής ή μεγάλης διάστασης. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να κατασκευάσουμε τα πολύ προσωπικά σας αντικείμενα, έπειτα από συνεννόηση.

Ας γνωριστούμε λοιπόν.. Καλώς ορίσατε στο δίπορτο!